Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

A sötétítő autófólia biztonságosabb és intimebb hellyé teszi járművünk belsejét, de véd a túlzott felmelegedéstől és az UV-sugárzástól is.

A sötétítő autófólia biztonságot és intimitást teremt

A sötétítő autófólia révén egyrészt nagyobb biztonságban tudhatjuk járművünket a feltörésektől, hiszen ha kívülről nem lehet belátni, az üléseken felejtett értékeink sem késztetnek senkit arra, hogy esetleg megpróbálja megkaparintani őket, ennek köszönhetően pedig ezentúl akár szándékosan is az autóban hagyhatjuk táskánkat vagy laptopunkat. Másrészt a sötétítő autófólia azért lehet hasznos, mert tökéletes intimitást biztosít az autóbelsőben, így pedig akár át is öltözhetünk az autónkban, ha a zsúfolt napirendünk miatt csak itt lenne lehetőségünk erre.

A sötétítő autófólia révén autónkból a legnagyobb kánikulában sem válik szauna

Alighanem mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egy tűzforró nyári napon araszolunk a dugóban a belváros közepén, miközben hiába próbáljuk magunkat az összes lehetséges módon hűsíteni. Ezen a problémán azonban nemcsak egy légkondicionáló, hanem a sötétítő autófólia is segíthet, hiszen kizárja a kinti hő nagyrészét, így pedig elkerülhető, hogy autónkból egy izzasztó szauna váljon, és hogy a nehéz helyzet hatására felforrjon az agyvizünk.

A sötétítő autófólia a szemünknek és a bőrünknek is jót tesz

A sötétítő autófólia révén nemcsak az autó belső hőmérsékletének túlzott megemelkedését kerülhetjük el, hanem az erős UV-sugárzás ellen is hatékonyan védekezhetünk. A sötétítő autófólia révén kímélhetjük a szemünket, és nem szükséges napszemüvegben vezetnünk csak azért, hogy ne kelljen hunyorognunk a szélvédőn betűző napsugarak miatt, ráadásként pedig a bőrünket sem kell féltenünk az egészségkárosító hatásoktól.

A sötétítő autófólia kizárólag szabályos keretek között telepítve előnyös

Mivel a sötétítő autófólia telepítésének módját hazánkban jogszabályi előírások szabályozzák, a fent felsorolt előnyöket kizárólag abban az esetben tudjuk maradéktalanul kihasználni és élvezni, amennyiben autónk üvegfelületei szabályos módon lettek fóliáztatva. A szabálytalanul telepített sötétítő autófólia komoly bajba is sodorhatja az autó tulajdonosát, ugyanis egy igazoltatás során akár a jármű forgalmi engedélyét is bevonhatják emiatt. Fontos tehát, hogy az autófólia telepítése mindig szakember megbízásával történjen!