Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Az autófólia nemcsak praktikus okokból kerülhet fel gépjárművünk karosszériájára, hanem dekorációs jelleggel is.

A dekorációs jellegű autófólia által autónk egy igazi kaméleonná válhat

Ha sosem szerettük, vagy használat közben simán csak meguntuk autónk színárnyalatát, esetleg újonnan vásárolt tűzpiros álomautónk csak fehér színben volt kapható, a dekorációs jellegű autófólia könnyedén megoldhatja a problémát, hiszen gépjárművünk egy igazi kaméleonná változtatható általa. Ha ugyanis idővel a fólia színét is megunjuk, akadálymentesen lecseréltethetjük azt egy másik színűre, így mindig olyan színű autóval közlekedhetünk, amilyennel éppen kedvünk tartja.

A dekorációs jellegű autófólia nem úri passzió

Míg az autófényezés költségeit kevesen engedhetik meg maguknak, lebonyolítása ráadásul túlságosan körülményes is, a dekorációs jellegű autófólia telepítése már jóval kevésbé fogja megterhelni a pénztárcánkat. Az autó karosszériájának fóliázása néhány napon belül egyszerűen és gyorsan elkészül, utána pedig az autófólia akár 5-10 évig is kifogástalanul funkcionál, így a fóliázás nemcsak, hogy nem drága, hanem kiemelkedően jó ár-érték arányú befektetésnek mondható.

A dekorációs jellegű autófólia újszerű hatást kölcsönözhet autónknak

Ha régebbi autóval közlekedünk, járművünk külseje pedig már több helyen is viseltes, mindenképpen jó döntés az autófólia felrakatása. A dekorációs jellegű, különféle színárnyalatokban kapható autófólia ugyanis egy csapásra újszerű hatást fog kölcsönözni autónknak, a változás ráadásul akkora lesz, hogy könnyen lehet, hogy ismerőseink azt hiszik majd, hogy új kocsira tettünk szert. Az újszerű hatásról az is gondoskodik, hogy az autófólia selyemfényű, matt, karbon, vagy akár metálfényű kiszerelésben is elérhető.

A dekorációs jellegű autófólia által vállalkozásunkat is reklámozhatjuk

Mi lehet jobb reklám vállalkozásunknak, mint egy mozgó autó karosszériáján elhelyezett hirdetés? A dekorációs jellegű autófólia akár egyedi mintázatokkal is felkerülhet járművünkre, így pedig tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy cégünk logóját vagy szlogenjét megjelenítsük rajta. Ha mindezt figyelemfelkeltő formában tesszük, egészen biztosan lesznek olyanok, akik felfigyelnek rá a forgalomban.