Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Az autóüveg fóliázás Balmazújváros egy elengedhetetlen beruházás mindenki számára.

UV védelem autóüveg fóliázás Balmazújváros segítségével

Az UV alapvetően egy nagyon káros sugárzás, hiszen a bőrrák kialakulásában ő játssza a legnagyobb szerepet. Az UV emellett az utastérben levő felületek kifakulását is okozza, mellyel az autó meglehetősen esztétikátlan kinézetű lesz idővel, így érdemes az autóüveg fóliázás Balmazújváros mellett dönteni akkor, ha mindezt szeretnénk elkerülni!

Hővédelem autóüveg fóliázás Balmazújváros segítségével

Az autóban töltött idő a nyári forróságban meglehetősen elviselhetetlen tud lenni, főként akkor, ha esetleg nem rendelkezünk légkondival. autóüveg fóliázás Balmazújváros után az autóban töltött idő sokkal kényelmesebb lesz az utasok számára is, valamint a klímát sem kell majd maximumon járatnunk ahhoz, hogy kellemes idő legyen az autóban.

Fény- és betekintésvédelem autóüveg fóliázás Balmazújváros segítségével

Az utazást a vakító napsugárzás nemcsak a sofőr, de az utas számára is hamar kellemetlenné tudja tenni, ezen segít viszont az autóüveg fóliázás Balmazújváros megoldása! A fény megszűrése, és ezáltal a hő távoltartása mellett még egy nagyon hasznos funkciója van, mely nem más, minthogy nem engedi illetékteleneknek, hogy belessenek járművünk belső terébe.

Szilánkvédelem autóüveg fóliázás Balmazújváros segítségével

Ha esetleges baleset történik, az egyik nagy problémát az okozza, hogy ilyenkor az autóüveg szilánkosra törik, mely nagyon komoly, néha halálos kimenetelű sebet is tud okozni az utasokon. Az autóüveg fóliázás Balmazújváros megoldásával azonban a szilánkos törés nem fog előfordulni baleset esetén, arról nem beszélve, hogy az ablaküveg egyben ki lesz emelhető a fóliának köszönhetően, mentés során.