Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Rendívül hatékony, láthatatlan védelmet ad, és növeli autónk minőségét és időtállóságát: mi az? A válasz nem más, mint a karosszéria védő fóliázás!

Miért érdemes karosszéria védő fóliázás mellett dönteni?

Az autónk az egyik legjobb barátunk, hiszen mindig ott van, mikor kell, vele minden időtöltés élmény, és rengeteg programot tudunk együtt csinálni. Épp ezért, akárcsak barátainkat, autónkat is védeni akarjuk mindentől, mely a világban „fenyegeti” őket. Egy autó tekintetében ez elég sok minden, sokszor apró dolog is lehet, mint például a felverődő kavics, a madárürülék, apróbb állatok mancsnyomai, vagy éppen a szélsőséges időjárás. A karosszéria védő fóliázás épp ezek ellen lett kitalálva, ezért mindegy egyes autóra nem csak remek választás, de nyugodtan kimondhatjuk: életmentő beavatkozás is.

XPEL fólia, a legjobb karosszéria védő fóliázás érdekében

Cégünk XPEL fóliákat használ karosszéria védő fóliázás során, mely egy foltok ellen is ellenálló, tartós fólia, ami megőrzi nem csak az autó külső felületének szépségét, de állapotát és fényezését is. A mi szakembereink 3 féle prémium minőségű XPEL fóliával dolgoznak, melyek közül érdemes az XPEL ULTIMATE és ULTIMATE PLUS terméket választani akkor, ha autónknak ragyogó fényt szeretnénk kölcsönözni. Kicsit bevállalósabb, egyedi megjelenést kedvelő vevőinknek pedig a STEALTH fóliát ajánljuk, mely vagány, matt hatást kölcsönöz járművünknek, mellyel garantáltan kitűnünk a tömegből, legyen autónk bármilyen.

Karosszéria védő fóliázás menete

A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a karosszéria védő fóliázás folyamatát választó autótulajdonos tiszta autóval érkezik, hiszen ebben az esetben biztosított a legmagasabb szinten a minőségi munka. Ahhoz, hogy a karosszéria védő fóliázás végbe menjen, el kell távolítanunk a kisebb alkatrészeket, de nem kell aggódni! Tényleg csak az igazán piciket, melyek komolyabb szerelési folyamatot nem igényelnek. Elenyésző szempontnak tűnhet, de nagyban befolyásolja a munkafolyamatot, hogy melyik évszakban történik a karosszéria védő fóliázás, hiszen nem mindegy, hogy járműve téli vagy nyári időszakban áll műhelyünkbe. Meleg időszakban ugyanis azonnal fóliázhatóak a járművek, szóval a nyár beköszöntével most ajánlott karosszéria védő fóliázás mellett dönteni! A karosszéria védő fóliázás nagyjából 1-5 nap között készül el, utána pedig garantáltan egy prémium védelemmel ellátott, gyönyörű autó régi-új gazdája lehet!

Karbantartás karosszéria védő fóliázás után

Karosszéria védő fóliázást követően nem szoktuk ajánlani az autó mosását az első 2 napban, utána is ildomosabb inkább a kézi mosást választani. Bár a fólia ellenáll a gépi mosásnak is, de az elején jobb félni, mint megijedni. Nem ajánljuk továbbá a gőzborotvával vagy magas nyomású vízsugárral történő mosást az éleknél, hiszen egyes toldásoknál megkezdheti a fóliát, melyre a garancia például nem terjed ki. A fóliákra lehet kapni speciális védőanyagokat és tisztítószereket, így aki karosszéria védő fóliázás mellett dönt, ajánlatos beruházni 1-1 ilyen termékre azért, hogy autója még hosszú időn keresztül védve legyen prémium minőségben felrakott fóliánkkal!