Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Bogarak, madarak, kistestű állatok, hosszú utak a szálloda felé, tűző nap: egy autó és tulajdonosa mindezzel találkozik a nyári időszakban. Hogyan óvhatjuk meg járművünket a nyári hónapok viszontagságaitól? Karosszériavédő fóliázással!

Jön a nyár, a karosszériavédő fóliázással jól jár

Ahogy melegszik az idő, autónkat egyre gyakrabban, egyre többet és több időre használjuk, hiszen rengeteg programra van a tavaszi-nyári hónapokban lehetőségünk: a nyaralásokról nem is beszélve. Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ezekben az időszakokban mivel és hogyan védekezünk az autónkat érő hatások és viszontagságok ellen, erre pedig a megoldás nem mást, mint karosszériavédő fóliázás.

Karosszériavédő fóliázás: pajzs a kavicsfelverődésekkel szemben

Hosszú, véget nem érő utak, a salak súrlódásának hangja az autó kerekei alatt, porfelhő a szélvédő előtt: ezek egy hosszabb kocsikázás ismérvei. Habár felfedezni, új utakon járni és utazni felemelő érzés, mégis, egy autóút számos esztétikai kárt okoz. Az egyik ilyen legáltalánosabb kár a kavicsfelverődés, mely szélsőséges esetekben akár még a szélvédő betörését is okozhatja. A karosszériavédő fóliázás hatékony védelmet nyújt a mindennapos kőfelverődés ellen, melynek köszönhetően szeretett autója még tovább őrizheti meg fényét és pompáját. 

A bogárbiztos karosszériavédő fóliázás

Az egyre melegebb idő nem csak minket csalogat ki a szabadba. Éledezni kezd a természet, a természettel együtt pedig a bogarak is egyre nagyobb számban bontogatják szárnyaikat. És hogy ez miért mérvadó a karosszériavédő fóliázás szempontjából? Kevesen gondolnák, de nem csak a felverődött kő és kátrány okoz károkat az autóban, de a bogármegmaradás is. Azonban, ha karosszériavédő fóliázás mellett döntünk, nem kell tartanunk az alapvetően nagynak nem mondható, de annál maradandóbb és zavaróbb esztétikai kár ezen fajtájától.

Az „állatbarát” karosszériavédő fóliázás

Még az is találkozhatott már kicsi mancsnyomokkal a motorháztetőjén vagy a szélvédőjén, aki esetleg nagyvárosban él, hiszen a kisebb testű állatok, mint például a macska, gyakori vendég a városi utcákon. Ezek a nyomok azonban hiába tűnnek ártalmatlannak, esztétikai hibákat eredményezhetnek a fényezésen, akárcsak az utcák szintén gyakori vendégei, a madarak. Pontosabban azoknak az ürüléke. Márpedig ezek az esetek egyáltalán nem számítanak ritkának, sőt! Így egy megfelelő karosszériavédő fóliázás elengedhetetlen ahhoz, hogy autóját ezektől a mindennapi hatásoktól is megvédje.