Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Kényes munkafolyamat, és kevesen tudják jól elvégezni. De akkor kire bízható rá a karosszériavédő fóliázás? A Páló Fóliázásra biztosan!

A kényes karosszériavédő fóliázás

A karosszériavédő fóliázás egy hihetetlenül hasznos és szerethető innováció minden egyes autótulajdonos számára, hiszen ennek a fóliának köszönhetőn autónk védve lesz a kavicsfelverődésektől, az időjárási viszontagságok által okozott károktól, de még a parkolás során előforduló balesetektől és a mechanikai sérülésektől is. Ennek köszönhetően pedig járművünk kinézete nem csak tovább lesz újszerű, de autója értéke is növelve lesz. Ám a karosszériavédő fóliázás csak akkor ér valamit, ha azt precíz, magas szakértelemmel megáldott kezek rakják fel, hiszen a végeredmény csak így lesz esztétikus, a hosszútávú védelmet pedig csak így tudja majd ellátni.

XPEL, a karosszériavédő fóliázás császára

Karosszériavédő fóliázás terén nem dolgozunk mással, mint XPEL fóliákkal: nem véletlenül. Ez a fólia hihetetlenül magas minőségű, emellett pedig öngyógyuló tulajdonsága is van, melynek köszönhetően a kisebb sérülések egy idő után teljesen eltűnnek akkor, ha a karosszériavédő fóliázás XPEL fóliával történik. Ám amennyire jó minőségű ez a fólia, annyira nehéz is felrakni, így rengeteg olyan szakemberrel találkoztunk már, akik, habár karosszériavédő fóliázással foglalkoznak, mégsem tudják megfelelően felinstallálni ezt a fajta fóliát. Ez részben a telepítés minőségében, részben pedig a feltelepített fólia tartósságában mutatkozik meg, és sajnos nagyon gyakran nem a jó irányba. A Páló Fóliázás szakemberei tökéletesen tisztában vannak az XPEL fólia tulajdonságaival, ebből kifolyólag pedig a telepítést is nagy hozzáértéssel, és garantáltan időtállóan tudják elvégezni!

Hogyan történik a karosszériavédő fóliázás?

A minőségi karosszériavédő fóliázás kulcsa a fólia teljeskörű ismerete, és a magas szakmai színvonal. Ha ismerjük a fólia buktatóit, a munkafolyamat minden egyes milliméternyi mozzanatát, akkor nem lehet elrontani ezt a fajta munkafolyamatot! Például egy szakembernek észre kell vennie az autón a legkisebb porszemet, vagy akár szöszt is még a telepítés előtt azért, hogy mikor a járműre felkerül a fólia, az ne zavarjon be semmiféleképpen: erre pedig csak az igazán profi szakemberek képesek. Épp ezért nagyon fontos munkafolyamatnak számít karosszériavédő fóliázás előtt a megfelelő, tökéletes előkészítés, melynek köszönhetően a fóliázandó autón nem marad sehol kosz, még a nyílásokban, falcokban sem, hiszen telepítéskor meglehetősen nagy mennyiségű folyadék kerül majd a jármű felületére, mely ha nincs megtisztítva, nem kis gondot tud okozni.

A karosszériavédő fóliázás fontos pontjai

A fenti higiéniai szempontból következik, hogy a műhely, ahol a karosszériavédő fóliázás végbe fog menni, patyolattiszta és pormentes legyen! Ezt egy megfelelő szakembernek tudnia kell, így meglehetősen árulkodó lehet, mikor fóliáztatni visszük autónkat, és egy kifejezetten elhanyagolt, poros, nem makulátlanul tiszta műhely fogad bennünket. Egy profi, megbízható szakember azt is tudja, hogy állandó hőmérséklet biztosítása évszaktól függetlenül rengeteget segít a megfelelő eredmény elérésében, hiszen például egy hideg, fagyos műhelyben télen egyáltalán nem lehet minőségien elvégezni a karosszériavédő fóliázás folyamatát. A cikkünkben felsorolt feltételeket minden egyes autótulajdonos figyelje meg annak érdekében, hogy a karosszériavédő fóliázás megfelelő kezekből kerülhessen fel autójukra!