Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

A karosszéria védelme érdekében csakis karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar!

A karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar szükségessége 

A kisebb kőfelverődések után maradó nyom felfedezése szeretett és féltett autónkon egy meglehetősen rossz élmény, hiszen a lepattogzott lakk a lökhárítón vagy éppen a motorháztetőn kicsit sem esztétikus látványt nyújt. A probléma pedig az, hogy bármennyire is kíméljük autónkat, nem tudjuk kivédeni: kivéve, ha karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar megye mellett döntünk!

A karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar tulajdonságai

A lökhárító és. motorháztető fóliázás eléggé elterjedt megoldás a kőfelverődések megelőzése ellen, ám, ha hatékony védelmet szeretnénk, és egész autónkat meg szeretnénk védeni, akkor mindenképpen karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar mellett döntsünk!

A karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar előnyei

A karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar rengeteg előnyös tulajdonsággal bír, kezdve öngyógyuló tulajdonságával, melynek köszönhetően az autót ért kisebb karcok és károk a hő hatására eltűnnek a fóliáról, így olyan lesz, mintha sosem lett volna. Mindemellett a karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar védelmet nyújt a vegyi anyagok ellen is, illetőleg ezzel spórólunk a legtöbbet akkor, ha autónk védelme kiemelten fontos számunkra. 

A karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar telepítése

A karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar telepítése minden esetben a kezelni kívánt felület ellőkészítésével kezdődik, mely gyurmázásból és polírozásból áll azért, hogy a felület minél karcmentesebb és tisztább legyen. Erre az előkészületekre azért van szükség, hogy a feltett fólia minél tartósabb és esztétikusabb lehessen felhelyezés után. Ezután a fóliát egy úgynevezett plottervágóval levágjuk a tökéletes méretre, majd kész is a tökéletes karosszériavédő fóliázás Hajdú-Bihar!