Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Általában látványos ismertetőjegyek hozzák a tudomásunkra, ha a karosszériavédő fóliázás szakszerűtlenül történt. Ezzel szemben a szakszerűen végzett és nem dekorációs céllal történő karosszériavédő fóliázás eredménye gyakorlatilag észre sem vehető. Lássuk, mik a legfőbb különbségek a rossz és a jó minőségű karosszériavédő fóliázás között!

A szakszerűtlenül intézett karosszériavédő fóliázás nem védi meg az autó fényezését a sérülésektől

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy az autónkra telepített fólia sárgulásnak indul, esetleg nem gyógyulnak be rajta az apróbb karcolások, alighanem szakszerűtlenül intézett karosszériavédő fóliázás áldozatai lettünk. Ilyenkor nem érdemes sokáig halogatni a probléma orvosolását, hanem mielőbb sort kell keríteni a szakszerű karosszériavédő fóliázás elintézésére, ellenkező esetben autónk fényezésének nem lesz számottevő védelme.

A szakszerűtlenül intézett karosszériavédő fóliázás egyéb ismertetőjegyei

Abban az esetben is egyértelműen tudhatjuk, hogy a karosszériavédő fóliázás nem megfelelő körülmények között és nem a szükséges szakértelemmel történt, ha azt tapasztaljuk, hogy szennyeződés gyűlt fel a fólia alatt. Ugyancsak erről árulkodik a levegőbuborékok megjelenése is, ilyen problémák ugyanis szakszerűen történő karosszériavédő fóliázás esetén nem jelentkezhetnek. Akár koszra, akár buborékokra figyelünk fel a fólia alatt, érdemes mihamarabb megszabadulni a nem megfelelő minőségű autófóliától, és sort keríteni a szakszerű karosszériavédő fóliázás lebonyolítására.

A szakszerűen intézett karosszériavédő fóliázás nagyfokú védelemmel szolgál

Amennyiben a karosszériavédő fóliázás szakszerűen történik, nem kell többé féltenünk autónk gyári fényezését a felverődő kavicsok, az útra kilógó faágak és a parkolóban ránk nyitott ajtók okozta sérülésektől, de attól sem, hogy valaki szándékosan karcolja meg egy kulccsal, ugyanis a fólia öngyógyító tulajdonsága a megfelelő hőmérséklet hatására hamar eltünteti ezeket a „sebeket”.

A szakszerűen intézett karosszériavédő fóliázás hosszú időre szól

Egy szakszerűen intézett karosszériavédő fóliázás gazdaságos befektetés, eredménye ugyanis hosszú időre szól. Védelmező szolgálataira akár egy évtizeden keresztül is számíthatunk, ennek köszönhetően pedig nemcsak sérülésmentes lesz autónk fényezése, de újszerű is. Az olcsó és rossz minőségű fóliák helyett tehát minden szempontból jobban megéri a szakszerű körülmények között intézett karosszériavédő fóliázás lehetőségét választani.