Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Amennyiben fontos számunkra, hogy autónk sokáig megőrizze újszerű pompáját, a karosszériavédő fóliázás sokat segíthet.

A karosszériavédő fóliázás eredménye láthatatlan, jelenléte mégis érzékelhető

A szakszerűen és nem dekorációs céllal történő karosszériavédő fóliázás eredménye szinte teljesen láthatatlan. A minőségi autófólia ráadásul nemcsak újkorában, hanem az idő előrehaladtával sem válik láthatóvá, hiszen nem indul sárgulásnak, és az olyan sérüléseknek is ellenáll, amelyeknek autónk fényezése fólia hiányában nem lenne képes. Ezért is mondhatjuk, hogy a karosszériavédő fóliázás eredménye ugyan láthatatlan, jelenléte mégis érzékelhető.

A karosszériavédő fóliázás hosszantartó védelmet nyújt

A karosszériavédő fóliázás azért is jó befektetés, mert hosszú időn keresztül élvezhetjük a védelmét és a tartósságát. A szakszerűen telepített autófólia akár tíz éven át is a helyén marad, és védelmezi gépjárművünk karosszériáját a különböző sérülésektől, ezáltal pedig a gyári fényezés újszerűsége is jóval tovább megmarad. Ha tehát nem bánnánk, ha egy-két éve vásárolt autónkat újnak néznék az ismerőseink, mindenképpen jó döntés lehet a karosszériavédő fóliázás.

A karosszériavédő fóliázás nem jelent gondot a kocsimosásnál sem

Ha attól tartottunk, hogy a karosszériavédő fóliázás majd megnehezíti autónk lemosását, megnyugodhatunk, ugyanis a fólia inkább egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a tisztítási folyamatot. Az autófólia védőrétegén nem képesek hosszabb ideig megtapadni a szennyeződések, így némi szappanos víz segítségével könnyen eltávolíthatók. Ha nincs időnk autónkat magunknak lemosni, ugyanúgy vihetjük az autómosóba is, ez sem fog kárt tenni a védőfóliában.

A karosszériavédő fóliázás után nem kell többé tartanunk a fényezés sérülésétől

Nyilván sokunknak meggyűlt már a baja a földutakon felverődő kavicsokkal, az útra kihajló ágakkal, illetve azzal, hogy egy zsúfolt áruházi parkolóban valaki véletlenül nekicsapta a kocsiajtaját az autónknak, és akkor még az olyan esetekről nem is beszéltünk, amikor valaki szándékosan tesz kárt autónk fényezésében. A karosszériavédő fóliázás révén azonban a jövőben garantáltan elkerülhetjük az ehhez hasonló problémákat, hiszen a szakszerűen telepített autófólia maximális védelmet nyújt a fényezés számára, az apróbb karcolások pedig a fólia öngyógyító bevonatának köszönhetően felszívódnak.