Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

Az autóüveg fóliázás nemcsak kényelmi, hanem praktikus, biztonsági és egészségügyi szempontok miatt is hasznos lehet.

Az autóüveg fóliázás óvja látásunkat és bőrünket

Bár a nyarat többnyire mindenki szereti, ilyenkor sajnos felerősödik az UV-sugárzás, ami semmilyen szempontból nem nevezhető pozitívnak, hiszen látásunkat és bőrünket is károsítja. Persze, elrejtőzhetünk előle egy besötétített, hűvös helyen, ám ha napközben rákényszerülünk, hogy autóba üljünk, és hosszú órákon keresztül vezessünk, nagymértékben ki vagyunk téve a napsugarakkal járó veszélynek. Az autóüveg fóliázás azonban gondoskodik arról, hogy autónkból is egy besötétített, hűvös helyet varázsolhassunk, így nem lesznek többé egészségügyi kockázatai egy kánikulai délutánon való kocsikázgatásnak.

Az autóüveg fóliázás óvja az autóban felejtett értékeinket

Az autóüveg fóliázás révén saját biztonsági őrt is kapunk járművünk mellé, ráadásul rögtön egy éjjel-nappal rendelkezésünkre állót. Amennyiben ugyanis az autóüveg fóliázás biztonsági célzattal történik, gépjárművünk magasabb hatékonysággal lesz védve a feltörésekkel szemben, hiszen a biztonsági autófólia megnehezíti autónk üvegfelületeinek betörését.

Az autóüveg fóliázás gondoskodik arról, hogy ne emelkedjen meg túlzottan a belső hőmérséklet

A nyári időszakban könnyen előfordulhat, hogy autónk belsejéből a túlzottan megemelkedett belső hőmérséklet szaunát változtat, ilyen körülmények között pedig kifejezetten kellemetlen órákon keresztül vezetni. Sokan gumitappancsokkal rögzíthető árnyékolókkal védekeznek a hőség ellen, ám ez a módszer nem jelent valódi és tartós megoldást. Az autóüveg fóliázás azonban igen, hiszen a fényszűrővel is ellátott fólia kizárja a tűző napsugarakat járművünk belső teréből, ennek következtében pedig a legnagyobb forróságban is kellemesen fogjuk érezni magunkat.

Az autóüveg fóliázás segít elrejtőzni a kíváncsi tekintetek elől

Van, hogy úgy alakul az élet, hogy időhiánnyal küszködünk és – jobb lehetőség híján – az autónkban kell átöltöznünk két programunk között. Ilyenkor sokat segít, ha számíthatunk az autóüveg fóliázás sötétítő funkciójára, és így nem muszáj még azzal is foglalkoznunk, hogy mindehhez a város kellős közepén egy néptelen helyet találjunk. Amennyiben tehát nem az átlátszó fólia mellett döntünk, a jövőben akár egy zsúfolt parkolóban is könnyedén el fogunk tudni rejtőzni a kíváncsiskodó tekintetek elől.