Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

A karosszériavédő fóliázás Debrecen folyamatát hajlamosak összekeverni az autófóliázással kapcsolatos többi mozzanattal. Ezt segítünk most cikkünkben tisztázni!

A karosszériavédő fóliázás Debrecen alapjai

Első körben fontos megjegyezni, hogy a karosszériavédő fóliázás Debrecen nem egyenlő az autófóliázással! Utóbbi ugyanis nem rendelkezik olyan védelmi tulajdonságokkal, mint a karosszériavédő fólia, sőt, az autófóliázás kalapja alá vesszük az ablakok vagy fényszórók fóliázását is, valamint az autók átszínezését is fólia segítségével. 

A karosszériavédő fóliázás Debrecen ereje

A karosszériavédő fóliázás Debrecen tehát egy színtelen, teljesen áttetsző PPF fóliával történik, mely a legellenállóbb védőréteged adja járművünknek, amit csak a piacon kapni lehet. Ezt a fóliát nem véletlenül hívják sok helyen kővédő fóliának is, ugyanis például a folyamatos és amúgy kiküszöbölhetetlen kőfelverődések ellen nagyon hatékony védelmet nyújt, akárcsak a kisebb karcok ellen, mint például a kulccsal történő megkarcolás is!

A karosszériavédő fóliázás Debrecen előnyei

A karosszériavédő fóliázás Debrecen rengeteg előnnyel bír. Ilyen például, hogy a magasfokú védelme miatt megőrzi az autó értékét, valamint, hogy öngyógyuló képességgel is bír, melynek köszönhetően a mikrokarcok és sérülések magasabb hőmérsékleten eltűnnek a fóliáról. A karosszériavédő fóliázás emellett láthatatlan védelmet nyújt, valamint jóval könnyebb lesz felhelyezése után az autó tisztítása is.

A karosszériavédő fóliázás Debrecen folyamata

A karosszériavédő fóliázás Debrecen egy sokadik előnye, hogy eltávolítható, hiszen a karosszériavédő fóliázás nem hoz létre semmilyen fizikai összeköttetést a fényezéssel, így rongálódás nélkül távolítható el a járműről, és telepíthető rá vissza újra. Fontos tudni, hogy a karosszériavédő fóliázás egy időigényes, és nagy szakértelmet igénylő munkafolyamat, így mindig olyan szalonba vagy műhelybe vigyük, ahol garantáltan szépen fogják felhelyezni a járműre!