Nézze meg munkáinkat a Facebookon is! palofolia

 

A karosszéria fóliázás során egyedivé tehetjük autónk megjelenését, ami esztétikailag odavonzza a tekintetet.

A költséghatékony karosszéria fóliázás

Amennyiben autónknak új színt szeretnénk, vagy a fényezés már nem az igazi, igencsak költséges megoldás az újrafényezés. A karosszéria fóliázás erre nyújt megoldást, ugyanis nem kell elemeire szedni az autót és elemenként lefényezni nagyobb összegért, hanem költséghatékonyan, akár 3-5 nap alatt kaphatunk egy teljesen új színű, ragyogóan fényes karosszériát. A karosszéria fóliázás előnye, hogy olyan felületeket is el tudunk érni, amelyet fényezés során nem minden esetben. 

Karosszéria fóliázás bármikor

A karosszéria fóliázás bármikor lecserélhető, hiszen a szakszerű felhelyezésnek köszönhetően soha nem okozunk kárt az alatta lévő felületben. Minőségi, precíz munkavégzésünknek köszönhetően sokáig élvezheti a karosszéria fóliázás előnyeit.

A karosszéria fóliázás ápolása

Ahhoz, hogy sokáig megőrizze esztétikáját, a következőket kell betartani:

  • A fólia telepítés után 48 órát kell várni a mosással, majd később is ügyelni kell arra, hogy a megfelelő anyagokkal végezzükk a mosást.
  • A bogarakat is szükséges eltávolítani időnként bogároldó és kátrányoldó anyaggal.
  • A beágyazódott szennyződéseket isopropyl alkohollal távolítsuk el. Később ezt, és más vegyi anyagokat is távolítsunk el a felületről!
  • Az élekhez közel ne használjunk magasnyomású tisztító eszközt.

Karosszéria fóliázás egyedi színekkel

Karosszéria fóliázás során akár egy teljesen „új” járművet is kaphatunk, hiszen rengeteg egyedi szín közül válogathatunk.